پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

تداوم اعتراضات ضد اسرائیلی در شهر‌های مختلف انگلیس

حامیان فلسطین در تداوم اعتراضات هفت ماه گذشته به جنایت وحشیانه رژیم صهیونیستی در نوار غزه، امروز (شنبه) بار دیگر در شهر‌های مختلف انگلیس تظاهرات کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۲۴۰۳۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ شرکت کنندگان در این تحرکات اعتراضی از شرق تا غرب و شمال تا جنوب انگلیس، برای ۳۰امین هفته متوالی به خیابان‌ها آمدند تا ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، با مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین اعلام همبستگی کنند.

افراد حاضر از ملیت‌ها و مذاهب مختلف ضمن حمل پرچم فلسطین، شعار‌هایی را در خصوص عدالتخواهی، پایان نظام آپارتاید، توقف فوری جنگ و برقراری فوری آتش‌بس در غزه را سر داده و فریاد می‌زدند: «اشغال گری را متوقف کنید»، «فلسطین را آزاد کنید» و «دست از رفح بکشید».

آن‌ها همچنین در شعار‌های خود خواهان پایان حمایت تسلیحاتی انگلیس از رژیم صهیونیستی و اخراج سفیر این کشور شدند.

این تظاهرات درحالی برگزار شد که صد‌ها دانشجوی حامی فلسطین نیز با الگو گرفتن از دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا اقدام به برپایی چادر‌هایی در محوطه دانشگاه کرده و فشار‌ها برای تحریم رژیم صهیونیستی را افزایش داده‌اند.

دانشجویان در شهر‌های مختلف انگلیس از جمله لندن، منچستر، بریستول، نیوکاسل و لیدز از مسئولان دانشگاه‌های خود می‌خواهند که به روابط آکادمیک با موسسات اسرائیلی پایان دهند.

آن‌ها همچنین خواهان قطع سرمایه‌گذاری دانشگاه‌های انگلیس در شرکت‌های تولید کننده سلاح برای رژیم صهیونیستی یا کسب‌وکار‌های اسرائیلی هستند که در سرزمین‌های اشغالی کرانه باختری فعالیت تجاری می‌کنند.

نخست وزیر انگلیس که طبق بیشتر نظرسنجی‌ها روز‌های پایانی عمر خود را در دولت سپری می‌کند، روز پنجشنبه گذشته با روسای دانشگاه‌های این کشور تشکیل جلسه داد تا از نزدیک در جریان وضعیت اعتراضات قرار گیرد.

ریشی سوناک در پی این جلسه، دانشجویان معترض را یک «اقلیت پر سر و صدا» خواند که با رفتار‌های یهودستیزانه، فعالیت دانشگاه را مختل کرده‌اند.

با این حال کسانی که امروز به خیابان‌ها آمده در کنار دانشجویان معترض، تاکید دارند تا زمانی که کشتار مردم مظلوم و بی‌دفاع فلسطین جریان دارد به تظاهرات خود ادامه می‌دهند.

تظاهرات حامیان فلسطین در انگلیس طی نزدیک به هفت ماه از جنگ غزه، به یک جنبش مهم و تاثیرگذار در فضای سیاسی این کشور تبدیل شده است. هر هفته هزاران نفر از حامیان فلسطین در شهر‌های مختلف انگلیس تظاهرات کرده و فریاد‌های ضد اسرائیلی سر می‌دهند. هر ۲ هفته یکبار نیز معترضان در پایتخت گردهم آمده و در چارچوب «روز ملی اقدام» تظاهرات می‌کنند.

رهبر پیشین حزب کارگر و یکی از بنیان‌گذاران پویش ائتلاف توقف جنگ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) گفت یکی از دستاورد‌های مهم استمرار تظاهرات حامیان فلسطین افزایش آگاهی افکار عمومی نسبت به تحولات در غزه است.

جرمی کوربین عموم مردم انگلیس را دعوت کرد که به پویش‌های ضد اسرائیلی ملحق شده و برای تحقق آرمان‌های فلسطین تلاش کنند. / ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار